Jums prireiks:

250 g raugintų kopūstų
1 obuolys
1 apelsinas
1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų
1 puodelis vynuogių

Padažas:
svogūnas
0,5 citrinos sulčių
3 šaukštai aliejaus
0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno,
baziliko….

Veiksmai:
Kopūstus nusunkti ir smulkiai supjaustyti.Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais.Apelsiną nulupti ir atskirti skilteles. Kopūstus išmaišyti su obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis ir sudėti į salotinę. Paruošti padažą: svogūną nulupti, sukapoti, išmaišyti su smulkiai supjaustytu peletrūnu, citrinos sultimis ir aliejumi.Salotas apipilti padažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>