Jums prireiks:
 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto
1 stiklinė sauso raudonojo vyno
1-2 šaukšteliai cukraus
1 svogūnas
2 lauro lapeliai (Lauro lapas)
3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
rozmarinų
0,25 šaukštelio garstyčių miltelių
druskos

Veiksmai:
 Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje.
Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite.
Tinka vartoti atšalusį.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>