Jums prireiks:

Tešla:
Sviestas               100 g
Miltai                     stiklinė
Grietinė                2 šaukštai

Įdaras:
Virti grybai
Svogūnai

Užkepas:
Kiaušiniai                3 vnt
Grietinė                  2 šaukštai
Prieskoniai

Veiksmai:

Iš produktų skirtų tešlai, pagaminame kapotą tešlą ir gerai ją atšaldome. Išklojame plonai i kepimo indą pakeliant į kraštus. Grybus sumalame ir pakepame su svogūnais aliejuje. Dedame ant tešlos. Viską užpilame kiaušinių ir grietinės plakiniu su norimais prieskoniais. Kepti apie 30 min 180-200 laipsnių orkaitėje. Skaniausias šaltas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>