Jums prireiks:
300 g kvietinių miltų 50 g margarino,25 g mielių 50 g cukraus,1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis,druskos Įdaras: 600 g bulvių ,50 g aliejaus 1 didelis svogūnas 4 šaukštai grikių košės 1 kiaušinis,pipirų

Veiksmai:
Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pakepintus aliejuje svogūnus, įmušti kiaušinį, paskaninti druska ir pipirais.Išmaišyti.Šiek tiek pakilusią tešlą iškočioti, stikline išspausti ritinėlius ir dėti ant kiekvieno po šaukštą įdaro. Sulipdyti pyragaičius.Palaikyti šiltoje vietoje, kol vėl pakils, aptepti išplaktu kiaušiniu ir įkišti 25 min. į karštą orkaitę

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>