Jums prireiks:

1 l vandens,
0,5 stiklinės viskio,
400 g vištienos,
2 porai,
200 g jautienos,
svogūnas,
40 g džiovintų slyvų,
šaukštelis džiovintų peletrūnų,
50 g rūkytos šoninės,
druskos,
pipirų.

Veiksmai:

Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ir sudėti atgal į sriubą. Sudėti slyvas, kitą porą ir dar 10 minučių pavirti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>