Jums prireiks:
200 g bulvių
400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais)
3 dideli kiaušiniai
0,5 stiklinės džiūvėsėlių
0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
druskos,
grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui

Veiksmai:
Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 –3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>