Jums prireiks:
3kg. pomidorų, salierų, porų, 250g. svogūnų, 180g. cukraus, raudonos paprikos ankštis, 2 lauro lapai, 2,5 šaukšto druskos, stiklinė acto, 10 gvazdikėlių, 1/4 šaukšto cinamono, keletas kvapniųjų pipirų, maltos paprikos .

Veiksmai:
Visas daržoves supjaustyti ir troškinti ant mažos ugnies, o kai suminkštės, pertrinti per sietelį. Į pomidorų masę sudėti prieskonius, druską, cukrų, actą. Virti ketčupą, kol pradės stingti. Jei vartosite negreitai – sudėkite į stiklainius ir pakaitinkite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>