Jums prireiks:

Faršas                        1 kg
Grietinė                       2 šaukštai
Pomidorų padažas      2 šaukštai
Vorčesterio padažas   šaukštas
Obuoliu actas              šaukštelis
Vyno actas                  šaukštelis
Miltai                           šaukštelis
Prieskoniai
Druska

Veiksmai:

Keptuvėje kepti faršą kol pakankamai apkeps. Grietinę, pomidorų padažą, vandenį (1-2 puodeliai), miltus, prieskonius gerai išmaišyti ir supilti ant pakepinto faršo. Dadėti actą ir vorčesterio padažą. Viską išmaišius dar patroškinti 10 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>