Jums prireiks:
1.12 vištų sparnelių.
Marinatui:
2.1 stiklinė (250ml) pomidorų padažo,
3.1 svogūnas (50g),
4.1 česnako skiltelė,
5.2 1šрaukštai “Worchester” padažo,
6.2 šaukštai citrinų sulčių,
7.1 šaukštelis aštrių garstyčių
8.1 šaukštelis acto
9.1 šaukštelis “Alvo” aitriųjų paprikų miltelių,
10.1 šaukštelis “Tabasco” padažo,
druskos.

Veiksmai:
Paruošti marinatą: pomidorų padažą užvirinti, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus bei česnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant mažos ugnies pakaitinti 5 minutes. Sparnelius vienu sluoksniu sudėti į dubenį ,užpilti ataušusiu marinatu ir šaldytuve laikyti mažiausiai 3 valandas. (dar geriau – palikti visai nakčiai ).
Retkarčiais apšlakstant marinatu kepti ant grotelių maždaug 15 – 20 minučių. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>