Jums prireiks:
1.4 porcijoms reikės:
česnako skiltelės,
mažo čilio,
2.8 šaukštų medaus,
pusės stiklinės kečupo,
druskos, kajano pipiro,
3.16 vištos sparnelių,
4.300g kopūstų,
druskos, petražolių,
5.2 morkų,
pusės stiklinės majonezo.

Veiksmai:
Česnaką sutrinkite, čilį supjaustykite. Sumaišykite su medumi ir kečupu, pagal skonį pagardinkite druska ir kajeno pipirais. Sparnelius ištrinkite paruoštu padažu ir sudėkite į formą. Kepkite 15 min. iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Morkas sutarkuokite stambia trintuve. Kopūstus supjaustykite ir pasūdykite. Daržoves sumaišykite su majonezu ir susmulkintomis petražolėmis ir palikite 20-30 min. pastovėti. Salotas patiekite su vištiena. Galima paduoti bandelių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>