Jums prireiks:

1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai.

Picos įdarui reikės:
1 stiklinės tarkuoto „Mozarelos“ sūrio,
100 g mažų kukurūzo burbuolių,
50 g mažų pjaustytų pievagrybių,
50 g smulkiai suplėšytų špinatų lapų,
2 šaukštų kedro riešutų,
saldžiosios paprikos, supjaustytos mažais gabalėliais.

Veiksmai:

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą.
Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų.

Ant paruoštos picos pagrindo vienodo storumo sluoksniu sudėkite grybus ir burbuoles. Apibarstykite puse turimo kiekio „Mozarelos“ sūrio, tada paklokite špinatų lapus, apibarstykite paprika ir likusiu sūriu. Ant viršaus užberkite kedro riešutų. Kepkite 20 min. iki 2200C įkaitintoje orkaitėje arba tol, kol pica apsitrauks plutele ir pagels.
Prie šios picos labai tiks kiniškas padažas su ananasais.

Šaltinis : malsena.lt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>