Jums prireiks:
70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros.

Veiksmai:
70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko , 4g persijotos cukraus pudros ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g konservuotų persikų skiltelių ir mėtų šakele, vazelę dėkite ant servetėle paklotos lėkštutės. Patiekite su desertiniu šaukšteliu Jei vietoje putojančio vyno ir krupniko įpilsite tiek pat sunkos nuo persikų , tai tokį šerbetą galėsite duoti ir mažiems vaikeliams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>