Jums prireiks:
500 g virtos paukštienos,
100 g lašinukų,
svogūnas,
petražolės šaknis,
riekelė pyrago,
druskos,
pipirų,
2 šaukštai sultinio,
3 kiaušiniai,
aštraus padažo,
sviesto,
2 šaukštai tarkuoto sūrio.

Veiksmai:
Mėsą ir lašinukus permalti. Riebaluose pakepti svogūną, petražolę. Pyragą išmirkyti sultinyje, pridėti druskos, prieskonių ir sumalti kartu su mėsa. Kiaušinių trynius išplakti, sumaišyti su visa mase, baltymus išplakti ir sudėti vėliau. Mišinį sudėti į riebalais išteptą skardą, ant viršaus uždėti sviesto ir tarkuoto sūrio. Tada viską kepti. Skanaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>