Jums prireiks:
1 litras pasukų ( rūgpienio, kefyro, jogurto),
svogūnų laiškų,
druskos,
3 šaukštai želatinos.

Veiksmai:
Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad česnakiuko pora skiltelių irgi neblogai būtų. Supilti į apvalią ( kekso) formą ( prieš tai patepus aliejumi) ir įdėti į šaldytuvą. Kai sustings, išversti į lėkštę. Valgyti su karštomis bulvėmis, trapučiais ar riekele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>