Jums prireiks:
2 pastarnokai,
2 porai,
1 svogūnai,
2 – 3 bulvės,
2 l mėsos sultinio,
2 šaukštai sviesto,
3 šaukštai grietinės,
2 tryniai,
karpų,
druskos.

Veiksmai:
Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias dalis supjaustyti ir pakepinti su sviestu. Morkas sutarkuoti, sudėti ant pakepintų svogūnų bei porų ir apkepti. Po to visas daržoves sudėti į sultinį ir išvirti. Išvirus sultinį perkošti, daržoves pertinti per sietelį ir šią masę sudėti atgal į sultinį. Baltąsias porų dalis ir svogūną supjaustyti: pakepinti su sviestu, sudėti į sriubą, pasūdyti ir užvirinti. Sriubą užbalinti grietine, sumaišyta su tryniais, įberti krapų.
Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>