Jums prireiks:
Obuoliai,cukrus

Veiksmai:
labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna pridedu,idedu 1 kg cukraus,kartais 0,5 kg cukraus,puse stiklines vandens,ismaisau,sandariai uzdengiu puoda dangciu ir idedu i elektrine orkaite,ijungiu 200 laipsniu temperatura ir 2 val 30 min net nedarineju orkaites,nemaisau,neziurineju,nes niekas nesvyla,tikrai nebijokit.Jei maziau i puoda idedu obuoliu,tai laikau 2 valandas,nes ikaista iki 80 laipsniu temperaturos obuoliene .O tada isimu is orkaites is karto dedu i ka tik su soda išplautus,dar vandeniu is krano perplautus dar dregnus stiklainius,uzdarau uzsukamais dangteliais(dangtelius naudoju daug kartu tuos pacius) ir patikekit gerai laikosi ir nera jokiu obuolio gabaliuku(as ju labai nemegstu,o kas megstate gabaliukus,ipjaustykite didesniu gabaliuku).SKANAUS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>