Jums prireiks:
1.500 g šviežių silkių,
2.6 juodieji pipirai,
pusė lauro lapelio,
valgomasis šaukštas acto,
krapų,
valgomasis šaukštas margarino,
pusė stiklinės kondensuoto pieno,
druskos,
citrinos sulčių.

Veiksmai:
Silkes nulupti, išdaryti. Kiekvieną silkę perpjauti išilgai ir susukti vyniotinius, kuriuos išvirti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens, įdėjus ten lauro lapelį, pipirų ir krapų, įpylus acto. Išlydytą margariną supilti į grietinėlę, padažą gerai išmaišyti, įberti pipirų ir druskos, įpilti citrinos sulčių. Paruoštu padažu užpilti vyniotinukus. Valgyti su virtomis bulvėmis arba daržovėmis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>