• 2 stiklinių miltųObuolių pyragas
  • 2 stiklinių manų kruopų
  • 2 stiklinių cukraus
  • 10 obuolių
  • 200g sviesto

Dubenyje sumaišome miltus, cukrų ir manų kruopas. Skardą ištepame sviestu (aš išklojau kepimo popieriumi) ir užpilame vieną sluoksnį sumaišytų miltų, cukraus ir manų kruopų. Ant viršaus dėliojame nuluptus, supjaustytus obuolius ( galime pabarstyti cinamonu). Ant viršaus vėl pilame miltų mišinį, dėliojame obuolius. Užbaigę pirago viršų apdėliojame nedideliais sviesto gabaliukais. Kepame 1 valandą 180 C temperatūroje. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>