Jums prireiks:
1¼ puodelio miltų;
? puodelio maltų linų sėmenų;
3 valg. šaukštai cukraus;
1 valg. šaukštas kepimo miltelių;
½ arb. šaukštelio druskos;
¼ arb. šaukštelio cinamono;
2 kiaušiniai;
1¼ puodelio 2 proc. riebumo pieno;
3 valg. šaukštai ištirpinto sviesto;
1 puodelis nuluptų ir susmulkintų obuolių;
truputis muskato riešuto.

Veiksmai:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Kitame inde išsukite atskirtus kiaušinių trynius, miltus ir sviestą. Supilkite į miltų mišinį. Susmulkinkite obuolius, suberkite juos į tešlą, išmaišykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo, juos palengva supilkite į tešlą ir lėtai išmaišykite.Į keptuvę įpilkite aliejaus, jį pašildykite ir kepkite blynus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>