Jums prireiks:
1.4 mėsos gabaliukai po 150 g
2.1/2 šaukštelio pipirų
3.2 šaukštai aliejaus
4.250 g voveraičių
5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos
7.1 šaukštas sojų padažo
8.1/8 l grietinės
9.petražolių pagal skonį

Veiksmai:

Kepsnio pakraščius įpjauti, kad kepant mėsa nesusiriestų. Pabarstyti
pipirais ir aptepti aliejumi. Nuvalyti grybus, nuplauti ir nuvarvinti kiaurasamtyje. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti grybus ir troškinti su sviestu apie 2 minutes. Pagardinti druska ir pipirais . Kai iškeps, sukrėsti į dubenį ir laikyti šiltai. Kepsnius pasūdyti ir kepti po 2
minutes iš abiejų pusių. Iškepusius muštinius sudėtį į pašildytą lėkštę.
Iš sulčių, kuriose kepė mėsa, sojų padažo, grietinės paruošti padažą.
Šiek tiek pakaitinti, tada sukrėsti grybus ir paskaninti kapotomis petražolėmis. Paruosta padažą supilti į padažinę. Kepsnius galima užšaldyti ir žalius, ir keptus, tik be grybų padažo. Kepti apie 12 minučių. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>