Jums prireiks:
4 kg morkų, 1 kg svogūnų, 1 l pupelių, cukraus druskos, aliejaus, maltų juodųjų pipirų.

Veiksmai:
Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Nuluptus svogūnus supjaustome kubeliais. Morkas kartu su svogūnais bei nedideliu kiekiu cukraus ir druskos apkepame aliejuje. Sukrečiame į puodą, skirtą troškinti. Įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname, kol suminkštėja morkos. Suberiame virtas pupeles, prieskonius, patroškiname dar 5 min. ir sukrečiam į iškaitintus stiklainius. Iškart sandariai uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>