Jums prireiks:

15 ml aliejaus,
4 vištos krūtinėlių filė,
90 ml sauso baltojo vyno,
ryšulėlis svogūno laiškų,
2 nedideli salierai,
raudonoji paprika,
500 g mažų bulvyčių.

Padažui:
200 ml majonezo,
skiltelė trinto česnako,
30 ml citrinų sulčių,
šaukštelis džiovinto rozmarino,
druskos,
maltų juodųjų pipirų. 

Veiksmai:

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis.

Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite mišrainę ir išmaišykite. Puoškite smulkintu rozmarinu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>