Jums prireiks:
1.400 g jautienos,
2.100 g kiaulienos,
3.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
4.3/4 stiklinės vandens,
5.100 g grietinės,
6.1 kiaušinis, druskos,
pipirų, petražolių lapelių,
7.3 šaukštai margarino,
8.250 g nedidelių baravykų,
9.200 g grietinės, druskos.

Veiksmai:
Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintais riebalais ir palaistyti sultiniu. Nepjaustytus arba perpjautus pusiau grybus ištroskinti riebaluose, įdėti grietinės, druskos ir dar pavirinti. Vyniotinį patiekti inde, kuriame kepė arba perdėti į pašildytą dubenį ir užpilti troškintais grybais. Valgyti su virtomis bulvėmis ir žalių daržovių salotomis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>