Jums prireiks:

600 g kiaulienos be kaulų,
150 g rūkytos šoninės arba lašinių,
3 svogūnai,
po 1 raudona ir žalia saldžiąją paprika,
1/2 šaukštelio maltų pipirų,
5 šaukštai aliejaus,
druskos padažas,
50 gramų majonezo,
3 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai maltų saldžiųjų paprikų ,
2 lašai tabasco padažo,
2 šaukštai sojų padažo.

Veiksmai:

Mėsa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lašinius – 1 cm storio gabalėliais. Nuluptus svogūnus supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Paprikas nuplauti, perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas, dar karta nuplauti ir supjaustyti 3 cm
ilgio gabalėliais. Mėsa ir daržoves išmaišyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažo komponentus supilti į dubenį, gerai išmaišyti, pagardinti druska, pipirais ir cukrumi pagal skonį.Mėsą ir daržoves nuvarvinti. Suverti ant iešmo ir kepti. Dažnai sukioti iešmą ir mėsos gabalus tepti aliejumi. Paruoštą patiekalą pasūdyti. Kepti ant iešmo 7 minutes. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>