Jums prireiks:
1 kg maltos liesos jautienos; 1 puodelis lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ½ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 kiaušinis; 1 arb. šaukštelis juodųjų pipirų; 1 arb. šaukštelis česnakų miltelių; 1 arb. šaukštelis sausų garstyčių; 2 arb. šaukšteliai druskos; ¼ arb. šaukštelio maltų čiobrelių; ¼ puodelio kečupo.

Veiksmai:
Dideliame inde sumaišykite jautieną, pieną, maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, svogūnus, kiaušinį, pipirus, česnaką, garstyčias, druską ir čiobrelius. Gautą mišinį sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus užpilkite kečupą. Kepkite 1800C temperatūros orkaitėje apie pusantros valandos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>