Jums prireiks:

1.500 g jautienos minkštimo,
2.2 svogūnai,
3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,
5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos,
7.1 šaukštelis druskos,
8.50 g grietinės,
9.2 pomidorai, 10.petražolės lapelių.

Veiksmai:

Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti, iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska. Kartu su mėsa pakepinti supjaustytus svogūnus, tada įpilti vandens, kavos ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, supilti vandenyje išplaktus miltus, įdėti pomidorų griežinėlių, kiek patroškinus — grietinės ir pagardinti. Mėsą patiekti padaže su virtomis bulvėmis, žiediniais kopūstais, svieste troškintomis morkomis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>