Jums prireiks:

6 – 8 bulvės,
300 g mėsos faršo,
2 svogūnai,
2 riekutės pyrago,
1 morka,
50 g margarino,
2 šaukštai pomidorų pastos,
mairūnas,
druska.

Veiksmai:
Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes.
Valgyti su agurkais arba salotomis.
Įdaras: į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą ir nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>