Jums prireiks:
500 g menkės,
1 kg kopūsto,
2 rauginti agurkai,
4 šaukštai pomidorų tyrės,
2 svogūnai,
50 g juodųjų alyvų,
50 g kaparėlių,
sviesto,
džiūvėsėlių,
šaukštas miltų,
šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio,
2 citrinos griežinėliai,
2 kvapnieji pipirai,
juodųjų pipirų,
lauro lapas,
cukraus,
druskos.

Veiksmai:
Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir
troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti
su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą
su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį
sudėti supjaustytus žuvies gabalėlius, agurkus, įmesti alyvų,
kaparėlius ir troškinti 10 minučių.
Į sviestu išteptą indą sudėti pusę kopūstų, ant jų žuvį, ant viršaus
likusius kopūstus, apibarstyti tarkuotu sūriu, džiūvėsėliais. Kepti
15 minučių. Puošti citrinos gabalėliais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>