Jums prireiks:
600 g menkės,
2 svogūnai,
2 baklažanai,
100 g žaliųjų žirnelių,
skiltelė česnako,
aliejaus,
šaukštelis imbiero,
lauro lapelis,
petražolių lapelių,
cukraus,
druskos.

Veiksmai:
Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbieru ir palikti 1 valanadai.
Po to kepti aliejuje. Svogūnus ir česnaką supjaustyti. Baklažanus
supajustyti, pasūdyti ir palikti 15 minučių pastovėti. Po to apkepti
aliejuje, sudėti svogūnus su česnaku ir dar pakepti. Suberti cukrų,
likusį imbierą, lauro lapelį. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti 5
minutes. Sudėti apkeptą žuvį su žirneliais ir dar patroškinti 5
minutes. Prieš patiekiant apibarstyti petražolių lapeliais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>