Jums prireiks:
1.2 kg karpio arba plekšnės,
2.500 g smulkiai supjaustytų pomidorų,
3.5 sukapotos česnako skiltelės,
4.8 sukapotos petražolių šakelės,
5.0,5 stiklinės nuluptų ir smulkiai supjaustytш migdolų,
6.0,5 stiklinės razinų,
7.0,5 stiklinės žaliųjų alyvų,
8.20 nedidelių su lupenomis virtų bulvių,

Veiksmai:
Bulves nulupti. Žuvį sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir virti 15 minučių. Paskui nuvarvinti, išrinkti ašakas.
Svogūnus ir česnaką iki skaidrumo pakepinti aliejuje, sudėti pomidorus, pasūdyti, įberti pipirų ir troškinti 5 minutes.
Sumažinus ugnį suberti razinas, migdolus, petražoles, bulves, alyvas, žuvį. Dar šiek tiek patroškinti. Prieš patiekiant papuošti konservuota paprika. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>