Jums prireiks:
1 stiklinė 9% acto, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukštai druskos, krapų, lauro lapų, pipirų.

Veiksmai:
Pupeles pavirti 10 – 15 min. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinatą, užpilti ir užsukti dangtelius. Pupeles galima pjaustyti arbe ne, neturi reikšmės. Aš vakuoju nepjaustytas, jei labai reikai supjaustau prieš naudojant. Kad nekiltų klausimų dėl cukraus ir druskos – nesuklydau, šparaginėms reikia daugiau cukraus, nei druskos .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>