Jums prireiks:
3 litrai vandens, 5 šaukštai ( be kaupo) druskos, 1 stiklinė acto, 5 šaukštai cukraus

Veiksmai:
Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam minkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krapų ir česnako. Galima naudoti agurkų konservavimo mišinį. Sudedam cukinijas, užvirinam marinatą, užpilam ir užsukam dangteliais. Greitai, skanu. Mes jas valgom vienas, labai skanu į mišraines vietoj agurkų , o ypač į tradicinę burokėlių mišrainę su pupelėm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>