440 ml pieno;
14 v.š. manų kruopų;
2 v.š. cukraus;
1 žiups. druskos;
5 v.š. džiūvėsėlių;
1 vnt. kiaušinis;
0,7 l aliejus  (kepimui);
100 gr. uogų (įdarui).

Užviriname pieną ir supilame ant manų kruopų. Paliekame 20 min.
Po to į manus įmaišome cukrų, druską, kiaušinį ir džiūvėsėlius.
Suformuojame spurgas, į vidų įspaudžiant bent 1 uogą. Tinka vyšnios, slyvos, abrikosai ir t.t.
Kiekvieną spurgytę dedame į įkaitintą aliejų ir kepame apie 5 min. Po to išgriebiame ir sudedame ant vienkartinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalai. Skanaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>