Jums prireiks:

Poras                                    125 g (baltos dalies)
Sviestas                                2 šaukštai
Kapariai                                1 šaukštas
Malta jautiena                       600 g
Trynys                                  2 vnt
Druska
Pipirai
Šoninės griežinėliai                8 vnt
Pomidorai                              6 vnt (maži)
Tarkuotas fermentinis sūris  4 šaukštai

Veiksmai:

Porą perpjauti išilgai, nuplauti, supjaustyti kubeliais ir pakepti su sviestu kol suminkštės. Kaparius smulkiai sukapoti. Porą ir kaparius sumaišyti su mėsa, sudėti trynius, prieskonius, suformuoti į 8 kotletukus apvynioti juos šoninės grėžinėliais ir apkepinti (apie 8min) iš visų pusių, kol apskrus. Pomidorus supjaustyti į 8 skilteles išdėlioti tarp suktinukų, apibarstyti sūriu, uždengti ir kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies (apie 3min).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>