Jums prireiks:

Makaronai (būtinai itališki) 500 g
Pomidorai 3-4 vnt
Faršas 300-400 g
Kalafioras
Aitrioji paprika
Druska

Veiksmai:

Gaminame padažą: faršą kepiname keptuvėje, kol silpnai apkeps. Į keptuvę su faršu sudedame pjaustytus pomidorus, kalafiorą, papriką, druską ir įpilame 2-3 stiklines vandens. Viską troškiname ant silpnos ugnies, kol visiškai išsileis pomidorai (30-40 min).
Atskirai puode išsiverdame makaronus. Makaronams išvirus, juos nukošiame ir supilame į keptuvę . Dar kelias minutes padažą kartu su makaronais troškiname keptuvėje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>