Jums prireiks:
1.1 kg lyno,
2.3 svogūnai,
petražolių lapelių,
citrinos sulčių ar citrinos rūgšties,
džiūvėsėlių,
3.1 kiaušinis,
druskos,
sviesto ar aliejaus kepimui

Veiksmai:
Nuvalytas lynas valandą marinuojamas (Marinatas: 1 stiklinė vandens, 1 stiklinė acto, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos). Išimtas iš marinato lynas pavilgomas išplaktame kiaušinyje ir tirpytame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas, padėtas ant grotelių, žarijų kaitroje. Kepant pašlakstomas sviestu arba aliejumi. Valgomas su aliejuje pakepintomis bulvėmis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>