Jums prireiks:
1.1 lydeka,
2.1 apelsinas,
sviestas, ištirpintas,
3.1 puodelis šviežių susmulkintų prieskoninių žalumynų (petražolė, peletrūnas, mairūnas ir pan),
susmulkinto česnako

Veiksmai:
Išvalytos lydekos vidus užpildomas apelsinų ketvirtėliais, dideliu kiekiu tirpinto sviesto ir susmulkintais žalumynais.
Galima pagal skonį įdėti česnako.
Iš išorės žuvis storai aptepama sviestu ir suvyniojama į storą aliuminio foliją.
Žuvį reikia pavartyti ir kepti grilyje ant grotelių atsižvelgiant į žuvies dydį 10 – 20 minučių. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>