Jums prireiks:
¼ puodelio skrudintų linų sėmenų;
¼ puodelio maltų linų sėmenų;
1 ½ puodelio miltų;
½ arb. šaukštelio kepimo miltelių;
½ arb. šaukštelio druskos;
4 arb. šaukšteliai minkšto sviesto arba margarino;
½ puodelio lieso pieno.

Veiksmai:
Į dubenį suberkite skrudintus ir maltus linų sėmenis, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą ar margariną. Gerai išmaišykite, supilkite pieną ir minkykite, kol gausite minkštą tešlą. Ją apgaubkite plėvele ir 10 minučių palaikykite šaldytuve. Tešlą padalinkite į 4 dalis ir kiekvieną jų iškočiokite į 2 mm storio lakštus. Juos supjaustykite į 6×6 cm kvadratėlius. Šiuos kvadratėlius sudėkite į skardą, pabarstytą miltais. Kepkite 160C temperatūroje apie 20 minučių, kol krekeriai apskrus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>