Jums prireiks:

60g ruginių miltų
70g kvietinių miltų
3/8 l pieno
žiupsnelis druskos
2kiaušiniai
1 šaukštelis cukraus
8 šaukšteliai aliejaus

Įdarui :
600g raugintų kopūstų
150g abrikosų marmelado
4 šaukštai baltojo vyno
100g razinų

Veiksmai:

Miltus suberti į dubenį ir išmaišyti su pienu. Palikti, kad pabrinktų. Į tešlą, suberti druską, kiaušinius ir cukrų, išmaišyti. Raugintus kopūstus, marmeladą ir razinas pašildyti baltajame vyne (nevirinti). Keptuvėje pakaitinti 1 šaukštelį aliejaus, supilti 1/8 tešlos, o kai lietinio kraštai apskrus – apversti. Iškeptus lietinius dėti vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždengti ir laikyti šiltai. Kopūstus dėti ant lietinių, juos susukti ir patiekti pašildytose lėkštėse. Valgyti ką tik pagamintą.

Receptą atsiuntė Marius iš Kauno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>