Jums prireiks:

Miltai           500 g
Mielės         50 g (nedžiovintos)
Kiaušiniai    1 vnt
Pienas        1.5 stiklinės
Aliejus         0.5 stiklinės
Aguonos
Cukrus

Veiksmai:

Mieles ištryname su kiaušiniu ir paliekame 30 min pastovėti. Vėliau dedame pusę normos miltų, cukrų ir pašildytą pieną (22-25 C). Viską gerai išmaišome. Dadedame likusią dalį miltų, aguonas ir aliejų. Gerai išminkome tešlą ir paliekame apie 30 min iškylti. Formuojame ir kepame (apie 180 C temperatūroje).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>