Jums prireiks:
100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų,

Veiksmai:

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje , suberkite baravykus , supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulėgrąžų aliejuje apkepinkite 20g kvietinių miltų, kad gražiai paraustų, atskieskite likusiu grybų nuoviru. Paskui suverskite troškintus baravykus su svogūnais, maišant užvirinkite, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.

 

Vincentas Sakas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>