Jums prireiks:
1.5-6 vidutinės kriaušės
2.0,5 l grietinėlės
3.100g cukraus
4.0,5 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės
5.50g riešutų arba migdolų

Veiksmai:
Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti saldžiame parūgštintame vandenyje. Atšaldžius gražiai sudėti į stiklinį indą, apdėti plakta grietinėle ir pabarstyti riešutais arba migdolais.
Gerai atšaldyta grietinėlė plakama iki purios masės, tada po truputį suberti cukrų, supilti išspaustos citrinos sultis ir sutarkuotą jos žievelę.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>