Jums prireiks:

1.400 g. kriaušių,
2.3 šaukštai cukraus, 3.3 kiaušiniai,
4.20 g. sviesto,
5.50 g. romo,
6.2 šaukštai bruknių uogienės,
7.vanilinio cukraus. 

Veiksmai:

Puode ištirpinus sviestą, įberiama 2 šaukštai cukraus ir parausvinama. Atskiedžiama 2 stiklinėmis vandens ir pavirinama. Nuluptos kriaušės sudedamos į verdantį sirupą ir uždengus patroškinamos ant silpnos ugnies. Atšaldytos sirupe kriaušės sudedamos į plokščią dubenį. Į sirupą sudedami tryniai ir plakama, kol suputoja. Baigiant plakti supilamas romas. Atskirai išplakami baltymai su 1 šaukštu cukraus. Baltymai įmaišomi į padažą, kuris supilamas ant kriaušių. Papuošiama bruknių uogiene. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>