Kreminė varškėTai daugiau idėja nei receptas. Imame pakelį kefyro ir paliekame nakčiai šaldymo kameroje. Ryte prakerpam maišelio kampelį, dedam sušalusį kefyrą į sietelį ir paliekame nulašėt, maždaug visai dienai.

Į sietelį reikėtų įdeti sulankstytos marlės, vandenukas išlašės, o mums liks švelni ir skani kreminė varškytė, kuri puikiai tinka desertams ar šiaip pusryčiams. Galima paskaninti mėgstamu džemu – bus saldi, įdedam druskytės, pipiriukų, įspaudžiam česnako – gausim sūrią varškę pusryčių stalui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>