Jums prireiks:

1.1/2 kg krabų lazdelių (supjaustyti),
2.1/4 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
3.1 kiaušinis (suplakti), 4.1 šaukštas majonezo, 5.1 šaukštelis neaštrių garstyčių ,
6.1/4 arbatinio šaukštelio sausų žuvies prieskonių,
7.1/2 šaukštelio druskos,
pipirų.

Salotoms:
8.1/2 stiklinės augalinio aliejaus, po 3/4 stiklinės cukraus pudros ir obuolių acto,
9.1,5 šaukštelio salierų sėklų (sutrinti),
10.2 šaukšteliai garstyčių miltelių,
11.1/2 šaukštelio druskos,
12.1/4 šaukštelio juodųjų pipirų,
13.1/2 gūžės raudonųjų kopūstų, po 1 žaliąją ir raudonąją papriką (supjaustyti), 1 raudonasis svogūnas (plonai supjaustyti).

Veiksmai:
1. Sumaišykite visus ingridientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis.
2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišant pavirkite 5 minutes. Sudėkite salierų sėklas, garstyčias, druską ir pipirus . Nukelkite nuo ugnies. Sumaišytus kopūstus, svogūnus ir pipirus užpilkite padažu. Įdėkite į šaldytuvа. Atšaldykite porą valandų. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>