Jums prireiks:
1,5 l konservuotų pomidorų troškinio jums reikės: 1 kg žaliųjų ir raudonųjų saldžiųjų paprikų ankščių, 1 kg pomidorų , 2 arbat. šaukštelių cukraus, 1 arbat. šaukštelio druskos.

Veiksmai:
Pomidorus nuplaukite, keletui sekundžių pamerkite į verdantį vandenį, nulupkite odelę, o minkštimą stambiai supjaustykite. Pomidorų gabalėlius sudėkite į puodą ir troškinkite apie penkiolika minučių. Po to masę pertrinkite per sietelį.Saldžiųjų paprikų ankštis nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite šerdį su sėklomis, supjaustykite juostelėmis ir suberkite į pomidorų tyrę. Įberkite druskos ir cukraus.Masę su saldžiosiomis paprikomis virkite apie dešimt minučių, po to išpilstykite į sterilizuotus stiklainius taip, kad saldžiosios paprikos juostelės būtų visiškai apsemtos pomidorų tyrele. Sterilizuokite apie pusvalandį, o po to sandariai užsukite dangteliais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>