Jums prireiks:
450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto.

Veiksmai:
Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 90 o temperatūroje. Sandariai uždaryti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>