Jums prireiks:
1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg)
2.1/4 l grietinės
3.20g. lašinukų
kiaulės odos gabalėlis
prieskoninių šakniavaisių
4.½ l mėsos sultinio
5.½ lauro lapelio
6.1 kadagio uoga
7.1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių
8.2 svogūnai
9.3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų
10.2 šaukštai maltų
saldžiųjų paprikų
11.2 šaukštai pomidorų tyrės
12.2 saldžiosios paprikos

Veiksmai:
Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį.
Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su
lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, porą) nulupti, su-
pjaustyti mažais kubeliais, suberti į keptuvą su kaulais ir pakepinti, Supilti mėsos sultinį su prieskoniais. Virti ant vidutinės ugnies, po to perkošti.
Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepinti, kol gražiai pagels. j
keptuvą su svogūnais suberti maltas paprikas, supilti pomidorų tyrę ir sultinį. Šiuo padažu apipilti mėsą, apibarstyti druska, pipirais ir troškinti uždengtame puode. Paprikas nuplauti, supjaustyti šiaudeliais ir 10 minučių troškinti prieš patiekiant. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>