Jums prireiks:

25 g mielių
100 g pieno
1 kiaušinis
200 g grietinė
0,5 kg miltų
Aptepimui:  
0,5 kiaušinio
Įdarui:
300 g jautienos be kaulo
100 g kopūstų
100 g svogūno
druskos
pipirų

Veiksmai:

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą.
Įdarui jautieną supjaustome kuo smulkesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustome ir kopūstą bei svogūnus.
Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio).
Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus.
Kibinus patepame kiaušiniu ir sudedame į skardą.
Kepame orkaitėje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>