Jums prireiks:
1 kg kiaulienos nugarinės,
šaukštas druskos,
šaukštelis cukraus,
pipirų,
imbiero,
gvazdikėlių,
krapų.
Įdarui:
liežuvio griežinėlių,
džiovintu obuolių ir slyvų,
kumpio,
faršo,
troškintų grybų,
svogūnų,
virtų ryžių.

Veiksmai:
Išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska, prieskoniais. Ant viršaus uždėti įdarą. Mėsą suvynioti, surišti siūlu. Vyniotinis verdamas pasūdytame vandenyje2 valandas. Patiekti karštą arba šaltą. Skanaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>